October 22, 2015

Downtown Denim

Did you see that shooting star tonight?
Were you dazzled by the same constellation?
Did you and Jupiter conspire to get me?
I think you and the Moon and Neptune got it right
'Cause now I'm shining bright, so bright
Bright, so bright - Echosmith

hi babes! I feel back to the 90s era, when your sleeveless denim dress more chic with a white blouse inside, and a stylish bucket bag! I got this simple yet stylish bucket bag from CG!

5 Reasons You Need Bucket Bag
5 Reasons You Need Bucket Bag :

1.  Roomy Space
Bucket bag suitable for you who active and mobile, just put your stuff into bucket and you ready to go!

2. Into the Mood
Bucket bag wearable in every occasion! just grab the bag for every casual and chic look!

3. The Pretty Look
Variety of bucket bag models ; pattern, fringe, and with many colors too!

4. Its Timeless
Bucket bag could be a fashion legacy for your future daughter!

5. Simple yet Stylish
Yes it is! The simple yet stylish shape definitely stole our heart!

5 Reasons You Need Bucket Bag
1.    Roomy Space
Keliatan dari luar sih kecil, tapi nyatanya muat dimasukkin banyak barang mulai dari your beauty stuff, bekal, dompet, sampe drink bottle. Tas ini cocok banget buat kamu yang aktif, mobile dan banyak kegiatan. Just put your stuff into the bucket and you’re ready to go!
2.    Into the Mood
Tas ini cocok dipake buat occasion apapun! Mau jalan bareng temen atau mau ke kampus? Just grab the bag for every casual or chic look!
3.    The Pretty Look
Saat ini desain bucket bag udah ada macem-macem. Ada yang polos, ada yang bermotif, ada pula yang ditambahin aksen resleting atau fringe. Tinggal dicocokin sama outfit yang kamu pake.
4.    It’s Timeless
Tren bucket bag bakal balik-balik terus kok, jadi jangan dibuang kalo misalnya kamu lagi nggak kepengen pake. It could be a fashion legacy for your future daughter! Hehehe…
5.    Simple yet Stylish
Dari poling kecil-kecilan yang Gogirl! adain, ini adalah alasan yang paling banyak dipake. Yes it is! The simple yet stylish shape definitely stole our heart!
- See more at: http://www.gogirlmagz.com/fashion/detail/tips/bucket-bag-is-back.html#sthash.MlyGzptk.dpuf
5 Reasons You Need Bucket Bag
1.    Roomy Space
Keliatan dari luar sih kecil, tapi nyatanya muat dimasukkin banyak barang mulai dari your beauty stuff, bekal, dompet, sampe drink bottle. Tas ini cocok banget buat kamu yang aktif, mobile dan banyak kegiatan. Just put your stuff into the bucket and you’re ready to go!
2.    Into the Mood
Tas ini cocok dipake buat occasion apapun! Mau jalan bareng temen atau mau ke kampus? Just grab the bag for every casual or chic look!
3.    The Pretty Look
Saat ini desain bucket bag udah ada macem-macem. Ada yang polos, ada yang bermotif, ada pula yang ditambahin aksen resleting atau fringe. Tinggal dicocokin sama outfit yang kamu pake.
4.    It’s Timeless
Tren bucket bag bakal balik-balik terus kok, jadi jangan dibuang kalo misalnya kamu lagi nggak kepengen pake. It could be a fashion legacy for your future daughter! Hehehe…
5.    Simple yet Stylish
Dari poling kecil-kecilan yang Gogirl! adain, ini adalah alasan yang paling banyak dipake. Yes it is! The simple yet stylish shape definitely stole our heart!
- See more at: http://www.gogirlmagz.com/fashion/detail/tips/bucket-bag-is-back.html#sthash.MlyGzptk.dpuf
help me to like every instagram post with this look here ;
Uptown Girl

COLORBOX shoes

For fast daily update, follow me on instagram
xoxo,
Aquila Enrica
For a casual day, paduin polkadot shirt sama denim sleeveless midi dress dan black mary jane shoes. Effortless tapi keliatan classy. Jangan lupa buat pake kaus kaki warna putih yang kontras dengan mary jane shoes-nya. Buat tasnya, try the timeless bucket bag! - See more at: http://www.gogirlmagz.com/fashion/detail/news/dress-over-shirt.html#sthash.8hNK2Ubg.dpuf
No need to add outerwear for sleeveless or even strapless dress, buat beda yuk dengan pake shirt as an inner. Kita bisa pilih antara button down shirt, turtleneck atau bahkan t-shirt biasa buat dipaduin sama sleeveless or strapless dress. Tren ini juga diaplikasiin beberapa desainer ternama di pergelaran fashion week, and it was caught our eyes suddenly - See more at: http://www.gogirlmagz.com/fashion/detail/news/dress-over-shirt.html#sthash.8hNK2Ubg.dpuf
No need to add outerwear for sleeveless or even strapless dress, buat beda yuk dengan pake shirt as an inner. Kita bisa pilih antara button down shirt, turtleneck atau bahkan t-shirt biasa buat dipaduin sama sleeveless or strapless dress. Tren ini juga diaplikasiin beberapa desainer ternama di pergelaran fashion week, and it was caught our eyes suddenly - See more at: http://www.gogirlmagz.com/fashion/detail/news/dress-over-shirt.html#sthash.8hNK2Ubg.dpuf
No need to add outerwear for sleeveless or even strapless dress, buat beda yuk dengan pake shirt as an inner. Kita bisa pilih antara button down shirt, turtleneck atau bahkan t-shirt biasa buat dipaduin sama sleeveless or strapless dress. Tren ini juga diaplikasiin beberapa desainer ternama di pergelaran fashion week, and it was caught our eyes suddenly - See more at: http://www.gogirlmagz.com/fashion/detail/news/dress-over-shirt.html#sthash.8hNK2Ubg.dpuf
No need to add outerwear for sleeveless or even strapless dress, buat beda yuk dengan pake shirt as an inner. Kita bisa pilih antara button down shirt, turtleneck atau bahkan t-shirt biasa buat dipaduin sama sleeveless or strapless dress. Tren ini juga diaplikasiin beberapa desainer ternama di pergelaran fashion week, and it was caught our eyes suddenly - See more at: http://www.gogirlmagz.com/fashion/detail/news/dress-over-shirt.html#sthash.8hNK2Ubg.dpuf
No need to add outerwear for sleeveless or even strapless dress, buat beda yuk dengan pake shirt as an inner. Kita bisa pilih antara button down shirt, turtleneck atau bahkan t-shirt biasa buat dipaduin sama sleeveless or strapless dress. Tren ini juga diaplikasiin beberapa desainer ternama di pergelaran fashion week, and it was caught our eyes suddenly - See more at: http://www.gogirlmagz.com/fashion/detail/news/dress-over-shirt.html#sthash.8hNK2Ubg.dpuf

1 comment:

↘Thankyou for visit, please comment here↙